Actueel

Vacature Offsetdrukker

 

Ben jij een offsetdrukker met hart en ziel? (m/v)

Dan zoeken we jou!

Je bent een geboren en getogen ervaren drukker? Wij hebben je nodig.
Onder andere formaat 70 x 50 cm is voor jou geen probleem. FC en PMS orders liggen hier op hoog niveau!

WIE ZIJN WIJ?
Wij maken bedrijfscommunicatie. Wij drukken en printen. Op vellen en etiketten op rol. In offset en digitaal. Wij geloven in online. Absoluut. Sterker nog: ook daarin zijn we heel actief. Maar we zijn een specialist in offline. In het vormgeven, drukken, printen en afwerken van papieren producten. Voor klanten in Nederland en daarbuiten.

WAT BIEDEN WE JE?
Een baan in dagdienst, beginnend als oproepkracht, maar wie weet de mogelijkheid naar veel meer. Dit hangt erg af van jouw kennis en inzet!
De kans om iedere dag topkwaliteit af te leveren. Om je een gewaardeerd vakman, – vrouw te voelen. Om deel uit te maken van een hecht team van dertig collega’s. De kans om te doen wat je voelt dat je moet doen: drukken!

Soort dienstverband: 0-uren contract

REAGEER VANDAAG NOG!
Graag je motivatie en curriculum vitae mailen naar administratie@graphiset.nl t.a.v. Lonneke van der Putten o.v.v. Vacature Offsetdrukker

Uw eigen bestelomgeving

 

Heeft u jaarlijks veel drukwerk dat in verschillende hoeveelheden aan diverse locaties moet worden geleverd? Wij hebben de oplossing!

Wij houden van deze uitdaging en nemen voor grote bedrijven, retailers en franchiseorganisaties het gehele proces uit handen! Zaken die niet direct tot het drukproces behoren, zoals voorraadbeheer en fulfilment, zijn vanaf nu gemakkelijk onder één dak te brengen.

Met een webshop in uw eigen ‘look and feel’ ontzorgen wij u volledig. Door een online privé-omgeving te creëren waar u eenvoudig en snel, al uw materialen besteld. Dit is met name voor organisaties met meerdere vestigingen erg interessant. Elke vestiging kan met één druk op de knop een eigen pakket uit de promotiecampagne samenstellen. Ook het reguliere huisstijl materiaal van uw bedrijf kan op ieder moment per vestiging worden bijbesteld.

Interesse? Neem nu contact met ons op!

U kunt ons bellen op 0413 – 264 293 of e-mailen op info@graphiset.nl.

Etiketten met een geurtje

 

Geuren zijn krachtige dragers van herinneringen, emoties, aandacht en informatie. De reukzin is namelijk direct verbonden met het deel van de hersenen waar emoties en stemmingen gereguleerd worden. Daarom zijn geuren van groot belang bij het creëren van een positieve binding met een merk. Graphiset biedt nu dus ook deze geurbeleving en geurmarketing met behulp van geurende etiketten op rol. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? We staan altijd klaar om mee te denken over uw (geur)vraag. Neem gerust contact op en we ontmoeten u graag!

Interesse? Neem nu contact met ons op!

U kunt ons bellen op 0413 – 264 293 of e-mailen op info@graphiset.nl.

Aanvullende mogelijkheden

 

Vanaf nu kunt u bij ons terecht voor al uw POS en Sign materialen. Alles vanaf de rol of op plaat, een- of tweezijdig full colour bedrukt, contour gesneden, gerild, geboord, enz.

Bijkomende mogelijkheden zijn het printen met witte inkt en het toepassen van spot UV om echt impact te maken met uw drukwerk.

Wilt u zich onderscheiden in deze toenemende digitale wereld? Laat ons dan meedenken om uw boodschap met impactvol drukwerk kracht bij te zetten!

Interesse? Neem nu contact met ons op!

U kunt ons bellen op 0413 – 264 293 of e-mailen op info@graphiset.nl.

Graphiset en Bek bundelen krachten

 

Graphiset en Bek 1 op 1 Publiceren zijn per 1 april intensiever samen gaan werken. Concreet betekent dit dat Bek een deel van haar klanten heeft ondergebracht bij Graphiset.

De reden voor deze samenwerking is de focus die niet alleen wij, maar ook BEK heeft aangebracht in haar bedrijfsvoering. Bek richt zich voornamelijk op organisaties in onder meer retail en FMCC. De kracht van Graphiset ligt in onze flexibiliteit om MKB organisaties optimaal van dienst te kunnen zijn.

‘We zijn heel goed ingericht om klanten van dit formaat goed te bedienen’, zegt Niels Bek, eigenaar van het gelijknamige bedrijf. ‘Graphiset en wij zijn eigenlijk complementair aan elkaar. Om die reden heb ik veel vertrouwen in deze samenwerking.’

Gerard Ketelaars, eigenaar van Graphiset beaamt dit. ‘Voor veel klanten zijn wij al jaren dé partner in grafische producties. Wij maken o.a. huisstijl- en promotioneel drukwerk, stickers en etiketten op rol. Met onze kennis, ervaring en technische faciliteiten kunnen we vrijwel elke organisatie snel en perfect van dienst zijn. Service, kwaliteit en klanttevredenheid staan hierin centraal. Daarnaast bieden wij onze klanten een online bestelportal inclusief uitgebreid voorraad beheersysteem. Wij leveren drukwerk op maat’.

Jouw privacy, onze zorg!

 

We zullen vast niet de eerste zijn met een bericht over het belang van jouw privacy en waarschijnlijk ook niet de laatste. En dat is maar goed ook! Want ook wij nemen jouw privacy zeer serieus. Voor de nieuwe privacywet zijn openheid en transparantie essentieel bij het verkrijgen en opslaan van persoonlijke gegevens.

Wat is er precies veranderd?
We vatten de belangrijkste feiten rondom de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de nieuwe wet op de bescherming van persoonsgegevens, voor je samen:

 • Wij zijn volledig transparant over welke gegevens we van je gebruiken
 • Wij delen jouw gegevens nooit met andere partijen voor commerciële doeleinden
 • Je hebt het recht om in te zien hoe we jouw data gebruiken
 • Je hebt het recht op vergetelheid (het volledig wissen van jouw persoonlijke data)
 • Jouw persoonlijke gegevens zijn bij Graphiset goed beschermd

Voor een volledig overzicht van hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, verwijzen we je graag naar onze privacy statement, algemene voorwaarden en cookieverklaring.

Verwerkersovereenkomst

Sinds 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Één van de vereisten uit deze nieuwe privacywet is dat er een overeenkomst dient te worden gesloten tussen organisaties wanneer er sprake is van het verwerken van persoonsgegevens. Deze verwerkingsovereenkomst is een kleine update ten opzichte van de huidige bewerkersovereenkomst.

Wat wij hebben gedaan!
Wij hebben een verwerkingsovereenkomst afgesloten met al onze (sub)verwerkers die persoonsgegevens voor ons verwerken, onze Privacy Statement aangepast en we hebben een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld.

Wat kun jij nog doen?
Heb jij ons opdracht gegeven tot het verwerken van persoonsgegevens? Dan dient er tussen jou (als zogenaamde ‘verwerkingsverantwoordelijke’) en Graphiset (de ‘verwerker’) ook een verwerkingsovereenkomst te worden afgesloten. Om dat proces zo toegankelijk mogelijk te maken, zowel voor jou als voor ons, hebben wij deze verwerkingsovereenkomst vast voor je opgesteld.

Download verwerkingsovereenkomst

Wat kun je hiermee doen?

 • Lees het document goed door
 • Vul jouw bedrijfsgegevens in op de plekken waar dat wordt gevraagd
 • Onderteken het document en stuur het retour naar avg@graphiset.nl

Daarna ontvang je het complete document, ook door ons ondertekend, retour.

AVG proof met een SSL certificaat

Wist je dat je bij ons al een SSL-certificaat voor je website hebt voor maar € 1,20 per maand!
Meer info? Bel naar 0413 – 33 27 52 of mail naar accounts@graphiset.nl.

Vragen en contact

Heb je nog vragen over deze e-mail? Stuur dan een e-mail naar avg@graphiset.nl of bel ons op 0413 – 264 293. Wij helpen je graag.

Bedankt voor jouw vertrouwen!

Papierformaten en looprichting

 

Wij willen graag uw gids zijn om u wegwijs te maken in de veelzijdige aspecten van allerlei begrippen in de grafische wereld. Of misschien liever gezegd de Grafi Media industrie.

Papierformaten

Zo zijn er verschillende standaardisaties wat papierformaten betreft. In de grafische branche is de A standaard het meest gangbaar voor papier maar ook de B standaard wordt nog regelmatig gebruikt. Ook worden nog de C en E standaard gebruikt. Waarvan de C en E formaten gangbaar zijn in de maatvoering van enveloppen. Het A formaat van papier past netjes in het C formaat van enveloppen.

 • A0 841 x 1189 mm
 • A1 594 x 841 mm
 • A2 420 x 594 mm
 • A3 297 x 420 mm
 • A4 210 x 297 mm » Bijbehorende envelop C4 – 228 x 324 mm
 • A5 148 x 210 mm » Bijbehorende envelop C5 – 162 x 229 mm
 • A6 105 x 148 mm » Bijbehorende envelop C6 – 114 x 162 mm

Gewicht van papier

Hoe wordt de ‘zwaarte’ van papier omschreven? Niet door de dikte (in microns) te noemen maar grams gewicht te vermelden. Een aantal hiervan als voorbeeld: 80 grs / 150grs / 200 grs / 300 grs / 400 grs. Eigenlijk is de omschrijving van het gewicht op deze manier niet correct. Het gewicht van papier wordt bepaald aan de hand van het gewicht per oppervlakte van één vel Ao. De afmetingen hiervan zijn 841 x 1189 mm wat precies 1m² is.

 • A0 is 1x het genoemde grams gewicht van bijvoorbeeld 80 grs = 80 gram
 • A1 is 1/2 x het genoemde grams gewicht van bijvoorbeeld 80 grs = 40 gram
 • A2 is 1/4 x het genoemde grams gewicht van bijvoorbeeld 80 grs = 20 gram
 • A3 is 1/8 x het genoemde grams gewicht van bijvoorbeeld 80 grs = 10 gram
 • A4 is 1/16 x het genoemde grams gewicht van bijvoorbeeld 80 grs = 5 gram
 • A5 is 1/32 x het genoemde grams gewicht van bijvoorbeeld 80 grs = 2,5 gram

Looprichting van papier

De looprichting van papier is de richting waarmee de (hout)vezels in het papier liggen. Deze vezelrichting van papier heeft grote invloed op de print werking van office printers. Papier voor ongestoorde verwerking in printers dient altijd langlopend te zijn.

Ook voor boeken en magazines is de keuze van het papier een belangrijk aspect dat aandacht verdient. De looprichting van het papier voor het binnenwerk dient altijd evenwijdig aan de rug van het boek of blad te lopen. Hierdoor blijft een boek of blad tijdens het lezen goed open. Wordt een verkeerde keuze gemaakt en staat de looprichting haaks op de rug van het boek of magazine dan slaan de pagina’s van het boek of blad steeds dicht door de spanning van het papier ten opzichte van de rug. Ook zullen, door de keuze voor een verkeerde vezelrichting in het papier, de pagina’s van een gebonden boek sneller loslaten.

Langlopend of breedlopend papier?

 • Langlopend
  De vezels in het papier lopen evenwijdig aan de lange zijde van het vel papier. Dit is te testen door het vel papier in de lengte te scheuren. De scheurlijn bij langlopend papier is redelijk recht te noemen.
 • Breedlopend
  De vezels lopen haaks aan de lange zijde en dit is ook met de scheurproef te testen. We zullen zien, bij scheuren in de lengte, dat de scheurlijn een brokkelige lijn te zien geeft.

Prijzen van papier en stickermaterialen voor de Grafische industrie weer verder omhoog

 

De belangrijkste oorzaken van de voortdurende prijsstijgingen van papier, lijmen en synthetische materialen zijn de gereduceerde productiecapaciteit en de sterk verhoogde prijzen voor grond- en hulpstoffen. Lees hier het bericht. Ook Graphiset zal eraan moeten geloven. De prijsverhogingen van de fabrikanten gaan per 1 januari 2018 in. Kostenbewust inkopen en verdergaande efficiency in de processen van Graphiset, mede door ons nieuw ERP systeem, zullen de invloed van prijsstijgingen redelijk kunnen beperken. Over ons nieuw ERP systeem later meer.

Wat is de invloed van deze prijsverhogingen?

Bij de productie van stickers en etiketten op rol hebben wij te maken met diverse papiersoorten, synthetische materialen, kunststof. Maar natuurlijk ook diverse lijmstoffen. We zijn er bij Graphiset van overtuigd dat we er met z’n allen in slagen om de prijsstijgingen tot het redelijke te kunnen beperken.

Hoe beperken wij het effect van de huidige prijsontwikkelingen?

Onze onderneming produceert een breed scala aan producten voor een diversiteit aan klanten in de Benelux. Van huisstijl drukwerk tot promotioneel drukwerk en zelfklevende informatiedragers. Kortom, wij hebben de zorg voor een grote klantenkring om het effect van de huidige prijsontwikkelingen te beperken.

Nog betere workflow met nieuw ERP systeem

Graphiset zit goed in z’n vel en dat willen we in de toekomst graag zo houden. Vandaar dat we in januari 2018 overgaan op een compleet nieuw ERP systeem. Een systeem dat onze workflow nog beter stroomlijnt. U als klant heeft hier ook direct voordeel van omdat wij in staat zijn u nóg efficiënter, directer en beter van dienst te kunnen zijn. Denk daarbij aan online bestellen, afroepen en zelf opmaken van (digitaal) drukwerk en etiketten op rol.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of dat de prijsstijgingen voor u van toepassing zijn of wat uw voordelen zijn van ons nieuwe ERP systeem, neem dan contact met ons servicebureau op via 0413 – 264293 of mail naar info@graphiset.nl.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Graphiset? Het werk wat wij doen, met wie en hoe we dat doen? Volg ons dan op Facebook, Twitter en LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Maak kennis met Marcel!

 

“Ik zou graag een kop koffie drinken met Michael Jackson”

Marcel is 50 jaar en woont in Erp. Hij werkt al meer dan 18 jaar bij Graphiset. Zijn hobbies zijn voetballen, skiën, wielrennen en mountainbiken. Meer weten over Marcel? Over zijn werkzaamheden bij Graphiset en waar hij trots op is? Lees hier het hele interview.

Maak kennis met Noortje!

 

“Ik zou graag een rondje karten met Max Verstappen.”

Noortje is 36 jaar en woont in Oss. Ze werkt al meer dan 17 jaar bij Graphiset. Een potje sparren met Rico Verhoeven of een rondje karten met Max Verstappen? Ze draait haar hand er niet voor om. Meer weten over Noortje? Over haar werkzaamheden bij Graphiset en waar ze trots op is? Lees hier het hele interview.

 • Page 1 of 3
 • 1
 • 2
 • 3