Actueel

Maak kennis met Noortje!

 

“Ik zou graag een rondje karten met Max Verstappen.”

Noortje is 36 jaar en woont in Oss. Ze werkt al meer dan 17 jaar bij Graphiset. Een potje sparren met Rico Verhoeven of een rondje karten met Max Verstappen? Ze draait haar hand er niet voor om. Meer weten over Noortje? Over haar werkzaamheden bij Graphiset en waar ze trots op is? Lees hier het hele interview.

Keuringsstickers nodig? Nu uit voorraad leverbaar!

 

Gebruik je regelmatig keuringsstickers voor bijvoorbeeld het keuren van gereedschappen, elektrische installaties of andere apparatuur?

Wij hebben vanaf nu algemene en standaard NEN 3140 keuringsstickers op voorraad en deze zijn direct leverbaar! U bestelt ze eenvoudig & snel in onze webshop. De stickers zijn op kunststofmateriaal gemaakt en bedrukt met krasbestendige inkten. Een rol bevat 250 stickers en kost slechts €18,- (excl. BTW). Hiermee zijn wij een van de goedkoopste in Nederland. Liever stickers met eigen logo of ontwerp? Dat regelen we ook graag voor u. Neem dan even contact met ons op.

Bestel direct in onze webshop »

Voedseletiketten voor Plopsa pretparken

 

Voor de Plopsa pretparken hebben wij voedseletiketten op maat ontworpen en gedrukt. Plopsa is o.a. bekend van de verschillende pretparken in Nederland, België en Duitsland.

Op de parken zijn verschillende horecagelegenheden te vinden. Om de kwaliteit en veiligheid van het voedsel te waarborgen heeft Plopsa een strikt HACCP beleid. De voedseletiketten zijn hier een onderdeel van. De etiketten zijn conform de HACCP eisen in drie talen ontworpen. Ze worden gebruikt om voedingsmiddelen op een uniforme manier te labelen. Omdat wij jarenlange ervaring hebben in voedseletiketten die voldoen aan de HACCP eisen heeft Plopsa voor Graphiset gekozen. En daar zijn wij natuurlijk apetrots op!

Ook op maat gemaakte voedseletiketten bestellen? Neem dan nu contact op met Geerten, onze voedseletiketten expert! Bel 0413 -264293 of mail info@voedseletiketten.nl.

Wij gebruiken voedselveilige inkten!

 

Volgens de EU-hoofdregulering 1935/2004 draag je als producent van levensmiddelverpakkingen de verantwoordelijkheid om o.a. materialen in te zetten welke geschikt zijn voor food. Er wordt vandaag de dag geen onderscheid meer gemaakt tussen primaire en secundaire verpakkingen. Echter het kunststof verpakkingsmateriaal om het food is ook van belang. PET heeft bijvoorbeeld een hoge barrière, PE heeft een slechte barrière. Aluminium en glas wordt gezien als een functionele barrière, etiketten voor dit soort verpakkingen kunnen met gewone materialen / inkten bedrukt worden.

De door ons geproduceerde etiketten en stickers op rol, voor gebruik op levensmiddelen, voldoen aan bovenstaande regulering doordat wij zogenaamde Low Migration inkten gebruiken. Deze zijn zodanig geformuleerd, dat er een minimaal risico van migratie bestaat en is geformuleerd met specifieke grondstoffen welke bijvoorbeeld conformeren aan de Swiss Ordinance en de Nestle Guidance Note on Packaging inks.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over onze voedselveilige inkten dan kunt u ons altijd bellen op 0413 264293 of stel uw vraag aan onze etiketten specialist Marlous Bolman op mb@graphiset.nl.

Ook deze kunst verstaan wij!

 

In het kader van ‘bijzonder project’: op de cruiseschepen van Holland America Line zijn binnenkort reproducties te koop van de op Curaçao woonachtige kunstenaar Herman van Bergen. Wij kregen de opdracht om die reproducties te maken en per stuk te sealen. Tegen zo’n klus zeggen wij uiteraard geen nee. Of beter gezegd: die klus gooien we natuurlijk niet overboord. Het resultaat mocht er wezen.

Met hart en seal aan het werk!

 

Steeds meer klanten vragen ons om hun brochure of magazine gepersonaliseerd te verpakken; of om hun etiketten op rol of spaarzegels geclusterd te versturen. Dat deden we al jaren. Dat wist u. Maar met het nieuwe sealapparaat hebben we daarin nog meer mogelijkheden. Bent u benieuwd naar die mogelijkheden, neem dan eens contact op.

Waarschuwing voor misleidende WeTransfer e-mails

 

We zien sinds enkele dagen een toename van misleidende e-mailberichten die, dit keer, afkomstig lijken te zijn van WeTransfer. Deze berichten bevatten een downloadlink naar een geïnfecteerd ZIP-bestand. Klik niet op de downloadlink, maar verwijder het e-mailbericht uit uw mailbox.

Naast WeTransfer zijn er recent ook weer valse facturen van BUMA-STEMRA in de omloop naast de al om bekende ING, ABN Amro en Ziggo phishing mails.

Bij twijfel, kunt u altijd contact met ons opnemen. Controles die u zelf kunt uitvoeren zijn:

  • Controleer het e-mailadres waar de e-mail naartoe is gestuurd. WeTransfer stuurt alleen e-mails naar je persoonlijke e-mailadres, niet naar bijvoorbeeld “undisclosed recepients” of andere adressen.
  • Controleer de naam van de afzender, als deze een onbekende is gebruik dan niet de downloadlink.
  • Zonder op de downloadlink te klikken kunt u via de muisaanwijzer zien waar de link naartoe gaat. Verwijst de link naar een andere website dan van wetransfer.com, dan is er zeker sprake van een phishing e-mail.

Ten slotte: wees voorbereid en zorg dat uw computer beveiligd is met een actueel anti-virusprogramma en bijgewerkt is met de laatste versie van het besturingssysteem.

Keuringsstickers met uw bedrijfslogo

 

Uw eigen keuringssticker volgens de NEN 3140, NEN 2484, NEN 2259 en NEN-EN 1004 normen, bedrukt met uw eigen bedrijfslogo. De productveiligheid is onder de noemer van CE richtlijnen vastgelegd binnen de Nederlandse warenwet. In deze wet verwijzen de CE richtlijnen naar de normen NEN3140, NEN 2484 en de Europese norm NEN-EN 1004.

Tevens is er een NEN 2259 vastgesteld voor inspectie en keuring van brandblusapparatuur. Ook voor deze keuringsstickers kunt u bij ons terecht.

Voor meer informatie kijk op www.keuringssticker.nl.

Waarschuwing voor virusverspreiding via e-mail

 

Als (uw) internetdienstverlener willen wij u informeren over virusverspreiding via e-mail.

Momenteel is er opvallend veel activiteit van zogenaamde cryptolockers. Deze vorm van malware, genaamd “ransomware”, heeft tot doel bestanden te versleutelen en dan het slachtoffer om losgeld te vragen voor vrijgave van diezelfde bestanden. Ook gebruikers van Apple systemen lopen in dit geval risico op infectie.

De door een cryptolocker versleutelde bestanden zijn in de meeste gevallen niet te herstellen, ook niet na betaling van losgeld!

Op dit moment komen er op zo’n hoog tempo nieuwe cryptolocker varianten bij dat zelfs de beste antivirus beveiliging in sommige gevallen achter de feiten aanloopt.

Belangrijk is dat u bijlagen met een ZIP-bestand wantrouwt!
De kans is groot dat er een virus in verborgen zit

Hoe worden cryptolockers verspreid

Cryptolockers worden bijna altijd verspreid als een bijlage bij een e-mailbericht. De bijlage bevat een uitvoerbaar bestand, bijvoorbeeld een .exe of .js, dat zich soms voordoet als bijvoorbeeld een factuur in PDF of Word formaat. Vaak zitten deze bestanden verstopt in een zip of rar archief en lijken ze van een vertrouwde bron af te komen zoals een relatie, een telecomprovider, een bank, uw scanner, of uzelf als afzender.

Door ons genomen maatregelen

Naar aanleiding van de stijging van het aantal cryptolockers hebben we al extra maatregelen genomen. In de spamfilters zijn extra beveiligingen toegevoegd om verdachte bijlagen te blokkeren. Ook worden de virusscanners op het spamfiltercluster regelmatig geüpdatet om nieuwe bedreigingen te herkennen. Daarnaast blokkeren we tijdelijk e-mailberichten met een ZIP-bestand als bijlage.

Wat kunt u zelf doen om infectie te voorkomen?

Als u het e-mailbericht niet vertrouwt, open het niet.

Hoe kunt u het beste te werk gaan om het virus te voorkomen?

Krijgt u een mail over een factuur van een partij waar u geen producten of diensten vanaf neemt? Open nooit de bijlage.

Wanneer u toch de bijlage opent en u krijgt dan een bestand te zien waarop u nogmaals zou moeten klikken, sluit dan onmiddellijk dit scherm, dit is het virus!

Ons beste advies: vertrouwt u het niet?
Open de bijlage niet en verwijder het e-mailbericht.
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2