Graphiset en Bek bundelen krachten

 

Graphiset en Bek 1 op 1 Publiceren zijn per 1 april intensiever samen gaan werken. Concreet betekent dit dat Bek een deel van haar klanten heeft ondergebracht bij Graphiset.

De reden voor deze samenwerking is de focus die niet alleen wij, maar ook BEK heeft aangebracht in haar bedrijfsvoering. Bek richt zich voornamelijk op organisaties in onder meer retail en FMCC. De kracht van Graphiset ligt in onze flexibiliteit om MKB organisaties optimaal van dienst te kunnen zijn.

‘We zijn heel goed ingericht om klanten van dit formaat goed te bedienen’, zegt Niels Bek, eigenaar van het gelijknamige bedrijf. ‘Graphiset en wij zijn eigenlijk complementair aan elkaar. Om die reden heb ik veel vertrouwen in deze samenwerking.’

Gerard Ketelaars, eigenaar van Graphiset beaamt dit. ‘Voor veel klanten zijn wij al jaren dé partner in grafische producties. Wij maken o.a. huisstijl- en promotioneel drukwerk, stickers en etiketten op rol. Met onze kennis, ervaring en technische faciliteiten kunnen we vrijwel elke organisatie snel en perfect van dienst zijn. Service, kwaliteit en klanttevredenheid staan hierin centraal. Daarnaast bieden wij onze klanten een online bestelportal inclusief uitgebreid voorraad beheersysteem. Wij leveren drukwerk op maat’.