Onze diensten

Wij zijn een fullservice grafimediabedrijf. Compleet in onze dienstverlening aan u als het gaat om grafische producten en mediadragers. Op papier, op rol en online. Wij drukken, printen, ontwerpen en ontwikkelen. Dat doen we snel. Dat doen we goed. Dat doen we voor jou. Om te zorgen dat jouw media voor jou gaan werken.

Dat uit zich concreet in de navolgende producten: Offset drukwerk, Digitaal drukwerk, Stickers en Etiketten op rol, Printen & plotten en Internet.

Offset drukwerk

Offset drukwerk is het conventionele drukken. Het drukken op basis van drukplaten. Een proces dat topkwaliteit drukwerk oplevert. Zeker met de apparatuur die wij in huis hebben. Toch heeft offset drukwerk, met het voortschrijden der technieken, niet meer het alleenrecht op kwaliteit. De verschillen met digitaal drukwerk zijn minimaal of zelfs verwaarloosbaar geworden.

Wat is het voordeel van offset drukwerk?

De prijs. De stelregel is dat u als u drukwerk nodig heeft in een relatief grote oplage, u prijstechnisch nog steeds het beste af bent met offset drukwerk. Voor kleinere oplagen geldt dat digitaal drukwerk in de regel goedkoper is. Het omslagpunt wil echter nog wel eens variëren. Graphiset beheerst beide technieken – offset drukwerk en digitaal drukwerk – en informeert u graag welke druktechniek zich het beste leent voor uw drukwerk.

Voorbeelden offset drukwerk

 • Huisstijldrukwerk
 • Promotioneel
 • Periodieken
 • Boeken

Digitaal drukwerk

Digitaal drukwerk biedt ongekende mogelijkheden. Steeds meer mogelijkheden zelfs, nu digitaal drukwerk in kwaliteit het offset drukwerk wel heel dicht heeft benaderd.

Wat is digitaal drukwerk?

Bij digitaal drukwerk worden uw bestanden direct omgezet naar drukwerk. Oftewel: uw bestand wordt rechtstreeks naar de digitale pers gestuurd. Bij offset drukwerk is dat niet mogelijk, omdat offset persen drukplaten nodig hebben. Die moeten eerst worden aangemaakt voordat er kan worden gedrukt.

Wat zijn de voordelen van digitaal drukwerk?

 1. Digitaal drukwerk is razendsnel klaar
  Het feit dat er niet eerst drukplaten hoeven worden aangemaakt, levert een enorme tijdsbesparing op. Printing on demand: u vraagt, wij draaien.
 2. Digitaal drukwerk maakt personaliseren mogelijk
  Of u x keer hetzelfde bestand afgedrukt wilt hebben of x keer een ander bestand (zoals een mailing met persoonlijke aanhef) maakt tijd- en prijstechnisch niets uit.
 3. Digitaal drukwerk is geschikt voor kleine oplagen
  Bij grotere aantallen is het nog steeds voordeliger om te kiezen voor offset drukwerk. Hoe groter de oplage, hoe lager immers de relatieve bijdrage in kosten voor het maken van de drukplaten. Bij digitaal drukwerk hoeven die kosten niet te worden gemaakt. Dat maakt het voor kleine oplagen vaak aantrekkelijk om te kiezen voor digitaal drukwerk.
 4. Digitaal drukwerk is drukwerk van hoge kwaliteit
  De technieken in digitaal drukken zijn inmiddels zo ver dat digitaal drukwerk in uitstraling niet onder hoeft te doen voor offset drukwerk.

Tip:

Digitaal drukken vergt kennis van kleuren. Digitale kleuren zijn immers anders van samenstelling dan offset kleuren. Met onze kennis van zowel offset drukwerk als digitaal drukwerk, kunnen wij ervoor zorgen dat die kleuren elkaar op papier niet ontlopen. Color management noemen we dat. Ook uw digitaal drukwerk sluit daarmee feilloos aan bij uw huisstijl.

Voorbeelden digitaal drukwerk

 • Folders / brochures
 • Flyers
 • Uitnodigingen
 • Mailing

Stickers & Etiketten op rol

In stickers en etiketten op rol zijn wij nog een van de overgebleven specialisten in Nederland. Het drukken van stickers en etiketten op rol vergt namelijk enerzijds specifieke apparatuur, anderzijds specifieke kennis van materialen. Dat laatste geldt bijvoorbeeld als u etiketten en stickers nodig heeft die van een niet alledaags materiaal zijn gemaakt of die aan niet alledaagse eisen moeten voldoen.

Stickers en etiketten op rol: de afdeling

Vanwege het grote volume in  stickers en etiketten op rol en de specifieke expertise hierin, hebben we al sinds jaar en dag een aparte afdeling binnen Graphiset die zich exclusief toelegt op het fabriceren van spaarzegels en vele andere stickers en etiketten op rol. Op die afdeling staat alle apparatuur die nodig is om u snel en van a tot z te voorzien van etiketten en stickers die aan alle eisen van hygiëne, duurzaamheid en uitstraling voldoen.

Voorbeelden stickers en etiketten op rol

Printen & Plotten

Printen en plotten is het afdrukken op groot formaat. Dat kunnen functionele bouwtekeningen zijn, bestektekeningen, plattegronden, maar ook geveldoeken, vlaggen, banieren tot zelfs complete wanden voor uw beursstand. Oftewel: producten die uw bedrijf moeten representeren; die een visitekaartje van uw organisatie moeten zijn. Een visitekaartje op groot formaat welteverstaan.

Professional in printen en plotten

In printen en plotten zijn wij in de regio Uden een van de weinige bedrijven met professionele apparatuur in huis om snel te kunnen leveren, tegen een hoge kwaliteit en scherpe prijzen. En met een dtp-afdeling in huis kunnen wij u ook in het voortraject – het vormgeven- professioneel van dienst zijn.

Voorbeelden printen & plotten

 • Vinylstickers / plakplaten
 • Posters
 • Banieren
 • Roll-up banners
 • Canvasdoeken

Internet

Met een eigen online afdeling – Graphiset @ Work – maken en beheren wij uw online media. En ook hierin van a tot z: het vormgeven en bouwen van uw website of webshop, het hosten ervan, het opmaken en verzenden van uw nieuwsbrieven, enz.

De nadruk ligt in het ontwikkelen van websites. Het bouwen. Wij werken heel veel in opdracht van bureaus, waarbij een heel duidelijke taakverdeling geldt: zij doen het ontwerp (simplistisch gezegd: het plaatje), wij de techniek (dus: de bouw).

Regelmatig fungeren wij ook zelf als de ‘architect’, als de vormgever. Dat doen we voor bedrijven die een website wensen als visitekaartje van hun bedrijf. Als online profiel. Een site om naar te verwijzen. Een website die feilloos aansluit bij de huisstijl, die technisch in orde is en datgene vertelt wat u te vertellen heeft.

Vaak zijn dat opdrachtgevers die in het drukwerk al klant van ons zijn. En bewust al hun media bij één bedrijf wensen neer wensen te leggen. Hun drukwerk, hun plots en dus ook hun website.