Onze klanten

Wij werken voor een breed scala aan klanten. Klanten uit Uden en omgeving. Klanten uit heel Nederland. Klanten die nadrukkelijk kiezen voor kennis en kwaliteitsgaranties tegen scherpe tarieven. En klanten die kiezen voor de persoonlijke benadering; de wetenschap dat Graphiset benaderbaar is, klaar staat en meedenkt.

Ruwweg zijn onze klanten als volgt te categoriseren: BureausKleinbedrijfMidden- en grootbedrijf en (semi-)overheidsinstantiesWinkeliers en zelfstandigen en Bijzondere projecten.

Bureaus

Voor meer dan 100 reclame- en mediabureaus zijn wij een soort van preferred supplier. Vanwege onze kennis van materialen en technieken, de bereidheid die kennis te delen en de kunst om tegen scherpe tarieven te leveren.

Kleinbedrijf

Ondernemingen met minder dan 50 medewerkers in dienst die hetzij hun communicatie zelf verzorgen, hetzij daarin ondersteuning zoeken en ons daarin – deels of integraal – als hun leverancier betrekken.

Midden- en grootbedrijf en (semi-)overheidsinstanties

Organisaties met meer dan 50 medewerkers in dienst die hun communicatie – met eigen mensen/een eigen afdeling of via een extern bureau – professioneel invullen. En die in de realisatie van hun media in ons een partij hebben gevonden die in dat niveau meegaat; zowel in de ondersteuning als in de daadwerkelijke productie. Een partij bovendien die kwaliteit levert, afspraken nakomt en een goede prijs weet te hanteren.

Winkeliers en zelfstandigen

Het feit dat wij als bedrijf hechten aan persoonlijk contact draagt er aan bij dat wij veel zelfstandigen (met of zonder personeel) en winkeliers als klant hebben. Bedrijven die niet iedere dag drukwerk nodig hebben of een website laten ontwikkelen, het jargon niet beheersen, maar wel professioneel voor de dag willen komen en het daarom prettig vinden dat iemand hen daarin oprecht ondersteunt; en dat ook nog eens tegen een goede prijs.

Bijzondere projecten

Onder bijzondere projecten scharen wij alle projecten die vaak eenmalig zijn of redelijk exclusief. Zoals een chique uitgave van een kunstenaar, een dichter of een museum. Een compleet nieuwe stand. Of een niet alledaags voorwerp dat moet worden bedrukt. Met onze kennis van techniek en de beschikbare middelen en mensen in huis om ‘buiten de kaders’ te gaan, zijn juist die bijzondere projecten ons op het lijf geschreven.