Aanbiedingsstickers

  • etiketten & stickers
  • permanent, semi-permanent, afneembaar, fluorescerend

Details

  • etiketten & stickers
  • permanent, semi-permanent, afneembaar, fluorescerend

Delen

Voor winkelier en detailhandel

Actie etiketten / stickers om extra aandacht te krijgen voor speciale acties, spectaculaire kortingen of bijzondere instructies. Actiestickers worden zeer veel toegepast om de verkoop van producten extra te stimuleren. Groothandels en detaillisten die snel een extra boodschap, aanbieding of signalering op de artikelen willen zetten, kunnen met etiketten van de rol alle kanten op.

Onze etikettenafdeling produceert deze actiestickers in diverse afmetingen, speciale vormen en uitvoeringen op allerlei materialen.

Kortingsetiketten met bedragen of percentage worden in de detailhandel op grote schaal gebruikt. Regelmatig in het jaar is er opruiming, uitverkoop of zijn er speciale actieweken waarin producten tegen aantrekkelijke prijzen aan de consument worden aangeboden. Bepaalde productgroepen zijn met opvallende stickers gemarkeerd zodat men gemakkelijk kan zien dat voor die producten een uitzonderlijke korting geldt. Om de aantrekkingskracht nog meer te vergroten, wordt ons gevraagd om deze actie-etiketten op een fluorescerende ondergrond te drukken. Signaalrood en -geel zijn de meest voorkomende fluor kleuren die gebruikt worden.

Afhankelijk van de ondergrond waarop de stickers geplakt worden, bekijken we welke kleefkracht noodzakelijk is. We kunnen kiezen uit permanent-, afneembaar of semi-permanente kleefkracht. Voor bijvoorbeeld op boeken, servicegoed en vele andere gebruiksvoorwerpen is het verstandig om afneembare of semi-permanente belijming toe te passen. Deze etiketten kunnen nadat het product gekocht is, eenvoudig verwijderd worden en laten geen lijmresten achter.