Farmaceutische etiketten

  • etiketten & stickers

Details

  • etiketten & stickers

Delen

Labels voor farmaceutische en cosmetische industrie

De labels / stickers / etiketten voor de farmaceutische- of cosmetische industrie moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De afdeling met vormgevers en dtp-ers staan garant voor een professionele uitstraling van het label. Het visuele aspect van het flacon etiket, zeker in de cosmetische industrie, is van essentieel belang. Graphiset bv kan door haar jarenlange ervaring, kennis /creativiteit medewerkers en het geavanceerde machinepark, hier volledig aan voldoen.
Door kwaliteitsprocedures (volgens de ISO normen) vast te leggen, hebben we zekerheden ingebouwd om een volwaardig productlabel te produceren. Door de jaarlijkse audits blijven deze procedures scherp in beeld en worden naar een nog hoger niveau bijgesteld. Tevens is Graphiset bv al jaren FSC gecertificeerd. Hiermee wordt richting gegeven aan een milieubewuste productie en gebruik van materialen voor deze labels.

Deze labels / stickers worden veelal geproduceerd voor geautomatiseerde verwerking op verpakkingslijnen. Handmatige verwerking is uiteraard ook mogelijk. Bedrukking bestaat hoofdzakelijk uit een hoogwaardige bedrukking in full colour met eventueel een beschermende laag van glanzende- of matte lak.

Voor de stickers of etiketten in deze branche, worden diverse materialen toegepast. Hierbij te denken aan:

  • Papier wit glanzend of mat, permanent hechtend
  • PE of PP transparant of wit glanzend of mat permanent hechtend
  • Zilver papier glanzend of mat permanent hechtend
  • Zilver polyester glanzend of mat permanent hechtend
  • Piggyback stickermateriaal, dit is een dubbelgelaagde sticker die permanent op een ondergrond plakt. Het bovenste gedeelte kan in afzonderlijke stickertjes gestanst worden zodat die, door de semi-permanente belijming, weer afzonderlijk af te nemen zijn.