Vinylstickers

  • drukwerk,etiketten & stickers
  • fullcolour, zeefdruk, zelfklevend

Details

  • drukwerk,etiketten & stickers
  • fullcolour, zeefdruk, zelfklevend

Delen

Hoogwaardige vinylstickers / plakplaten
.. met een lange levensduur.

Vinylstickers, zeefdrukstickers en plakplaten hebben gezien het kunststof materiaal en de weersbestendige opdruk een lange levensduur. Daarom worden deze stickers of plakplaten veelal buiten toegepast omdat het vinyl en de bedrukking bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Doordat de opdruk moeilijk is te beschadigen en de vinyl afwasbaar is, worden deze stickers ook veel toegepast als naamstickers, keuringsstickers of registratiestickers op onderdelen, apparatuur, gereedschap, machines, installaties, magazijnstellingen, ladders en trappen. Ook als waarschuwingsstickers en signaleringsstickers zijn er tal van mogelijkheden. Hierbij te denken aan beveiligingsstickers, raamstickers op ruiten of glazen wanden. Signalering bij gevaarlijke situaties, stoffen, etc.

Een andere toepassing van vinylstickers is bijvoorbeeld als autobelettering. De plakplaten met logo en andere gegevens geven de juiste identiteit aan uw wagenpark.

Onze productie is gebaseerd op aangeleverde digitale bestanden. Natuurlijk is het ook mogelijk dat onze medewerkers de DTP opmaak voor u doen. Informeer even naar de geringe meerkosten. De sticker wordt dan door onze creatieve DTP-ers opgemaakt tot een mooi en toepasselijk geheel. Hierbij ontvangt u dan eerst een digitale drukproef. Na uw akkoord gaan wij verder met de productie van uw stickers en/of plakplaten.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.stickersvinyl.nl.