Waarschuwings etiketten

  • etiketten & stickers
  • 1, 2, 3, 4 kleuren

Details

  • etiketten & stickers
  • 1, 2, 3, 4 kleuren

Delen

Waarschuwings etiketten

Eventueel bedrukt met QR- of Barcode. Uitgevoerd in fluorescerende- of andere opvallende kleuren waardoor deze stickers opvallen en extra aandacht trekken. Toepassingen voor dit soort etiketten is vooral in magazijnen en expeditietrajecten, maar ook bij speciale acties in winkels en groothandels bedrijven.De stickers en/of labels op rol worden geproduceerd in intensieve kleuren.

Vooral de fluorescerende tinten hebben vaak de voorkeur. Door verschillende kleuren toe te passen ontstaat er in het magazijn gemakkelijk een overzicht in producten en pallets die voor expeditie gereed staan. Natuurlijk kunnen we deze stickers ook voorzien van een bepaalde tekst en/of afbeelding.

Door het toepassen van Thermo top of thermal transfer materiaal is het mogelijk om met een eigen printer de etiketten in te printen met de gewenste barcode of QR code. Gaat het om grotere aantallen QR- of barcodes dan is het prijstechnisch interesant om die meteen tijdens het drukproces mee te drukken.

Dit soort opvallende etiketten op rol wordt ook toegepast om producten aan te prijzen bij uitverkoop, opruiming en/of andere saledagen. Door de felle kleuren van de stickers wordt de aandacht van de koper naar dit bepaalde product getrokken.

Tevens kunnen we elke willekeurige vorm en afmeting voor u produceren. Hiervoor hebben we bestaande stansvormen beschikbaar. Te denken aan: ster, hartjes, cirkel en/of ovaalvormige stansvormen.

De kracht van de belijming of kleefstof kunnen we, aan de hand van de toepassing op het product, met u afstemmen. Hierbij te denken aan 3 soorten basiskleefstoffen:

  • permanente belijming
  • semi permanente belijming
  • afneembare belijming