Vacature Leerling-operator grafische machines

 

Zoek jij een baan in de productie? Met veel afwisseling?! (m/v)

Dan zoeken we jou!

WAT GA JE BIJ ONS DOEN?
Als leerling-operator leer je, onder begeleiding, verschillende machines te bedienen. ’s Morgens help je eerst in de drukkerij, daarna onderhoud je een pers of printer en ‘s middags sta je aan een machine om een brochure af te werken of help je een spoedorder klaar te maken. En morgen ziet je dag er weer anders uit ..

WIE ZIJN WIJ?
Wij maken bedrijfscommunicatie. Wij drukken en printen. Op vellen en etiketten op rol. Digitaal en in offset. Wij geloven in online. Absoluut. Sterker nog: ook daarin zijn we heel actief. Maar we zijn een specialist in offline. In het vormgeven, printen, drukken en afwerken van papieren producten. Voor klanten in Nederland en daarbuiten.

WAT BIEDEN WE JE?
Een fulltime baan. Een hecht en gezellig team van dertig collega’s. Goede arbeidsvoorwaarden. De kans om je te ontwikkelen binnen de grafischewereld. Èn veel afwisseling in je werk. Iedere dag liggen er andere klussen op je bord.

GA VOOR EEN BAAN IN DE GRAFISCHE-INDUSTRIE
Ben je handig, werk je snel en secuur, heb je gevoel voor kwaliteit en zie je een carrière in de snelle grafische-industrie wel zitten? Mail ons je cv of bel. 
Je contactpersoon is Coen Grooten: (0413) 264 293 of cg@graphiset.nl. Kom op. Reageer vandaag nog.